неделя, 18 януари 2015 г.

Ето ни и нас...


В живота си всеки от нас е изпитвал онова чувство, че нещо му се губи, нещо не е както трябва. E, това се случи и на нас, две приятелки, които усетиха, че са щастливи, но едно мъничко нещо не спря да ни тормози. Чудите се какво беше това?! Сивотата на ежедневието! Липсата на усмивки на лицата на случайните минувачи! Не, не си мислете, че сме от онези супер позитивни и вечно усмихнати хора (обсъждали сме го и сме сигурни, че има нещо сбъркано там!). Макар едната от нас да е здраво стъпила на земята, а другата по-скоро само с единия крак сме наясно, че живота подлага всеки един на множество изпитания и терзания, Затова не търсим световния мир или вечните усмивки. Но знаем, знаем, че щастието се крие в малките неща- топъл ден по средата на януари, чаша кафе с любим човек, толкова вкусен десерт, че да не предизвика никакво угризение след изяждането му, нищо че трябваше да намалим сладкишите.

Щастието е навсякъде покрай нас и ние искаме да го докажем на възможно най-много хора. Убедени сме, че точната рецепта е утопия, затова и няма да я търсим, но ще ви покажем нещата, които правят нас щастливи. Нашата цел е единствено и само, когато човек се прибере у дома след кофти ден на работа да открие нещо позитивно точно тук. Или не е задължително. Може също, когато човек е в прекрасно настроение и иска то да продължи по-дълго отново да намери своя стимул в нашия блог.

Не, наистина не сме от онези вечно усмихнати и ние имаме кофти дни, когато всичко е с краката нагоре, но знаем къде да потърсим нашето "лекарство"...Предлагаме ви да го опитате, ей така, от опит глава не боли. BE HAPPY!

Няма коментари:

Публикуване на коментар