сряда, 4 февруари 2015 г.

50 нюанса Свети Валентин 

Беше едва преди няколко лета, когато всяка жена носеше в ръката си световния бестселър. А сега ни делят някакви си 10 дена от голямата премиера на филма. Всички треперим в очакването му. Нямам търпения да видя дали Дакота Джонсън и Джейми Дорнан ще се справят с НЕлеката задача да влязат в ролите на Анастасия Стийл и Крисчън Грей и да успеят да пресъздадат страстта между двамата. 




Тази премиера е причината всичко около нас да е "50 нюанса сиво". Книгата е обсебила мислите и ежедневието ни. Предложенията за перфектният подарък по случай празника на влюбените, дори в най-изисканите онлайн бутици, предлагащи най-скъпите марки в света, включват предизвикателни черни рокли, секси червено бельо, кожи, камшици, превръзки за очи, белезници и какво ли още не... (оле, оле къде останаха сладките плюшени мечета и червените сърчица пеещи "I love you"). 
Така както е тръгнало, секс шоповете ше могат да бъдат благодарни на авторката за високите продажби тази година. 

В духа на атмосферата и ние сме ви подбрали най-добрите идеи за перфектния аутфит в дена на влюбените. Предлагаме ви няколко варианта на облекло, с които ще завъртите главата му и ще изпратите мислите му някъде там, между два и четири часа, точно там между черните жартиери, камшика и... . 













Няма коментари:

Публикуване на коментар