понеделник, 9 февруари 2015 г.

Предизвикателство за влюбени

Седмицата на любовта официално е при нас! Нека и отделим малко повече внимание от обикновено. Нека докажем на всички, че не ни е нужен един Свети Валентин, за да покажем на човека до нас колко ни е скъп и да му подарим 5 специални дни. 

Предизвикваме те от днес - 9-ти февруари до 14-ти да подаряваме щастие, внимание и нежност на нашата любов! Избрали сме ви 5 нестандартни начина, чрез които да покажеш на любимия си, че мислиш за него. Спокойно, това не са поредните комерсиални предложения, които всички сме се изморили да четем по списанията. Това са 5 нестандартни решения, 5 малки жеста, които да покажат, че без значение дали сте от 5 седмици или от 5 години с човека до вас, все още се стараеш да го направите щастлив. 

9-ти февруари: 

Сгответе си нещо заедно! Нещо простичко, лесно, което и двамата обичате! Нещо, което ще прикове интереса му (не го карайте да оформя сърца в ябълката и не му се карайте когато доматите не са нарязани с еднаква дебелина, все пак нека не забравяме, че не е Ути Бъчваров). Затова нашето предложение е да направите заедно пица! Кой не обича пица? Пригответе гъби, царевица, шунка, домати, моцарела, кашкавал, кисели краставички... да има разнообразие. Нека той да приготви вашата пица, а ти-неговата. Да видим кой познава вкуса повече на другия :) 

Съвет: Сложете си готварска престилка и шапка, за да внесете емоция в атмосферата. А под престилката... нищо :) Колко ли време ще ви отнеме приготвянето на 2 пици?!


10-ти февруари:

Отидете и се забавлявайте! От кога не сте играли само двамата боулинг? Не погубвайте "вашите моменти", онези готините, които бяха ежедневие в началото на връзката ви. Да, ясно е, че по-забавно ще бъде да вземете няколко приятели с вас, с които да се шегувате през цялото време, но нека не забравяме колко хубаво можем да си изкараме и само двамата. А и приятелите ни ще бъдат с нас и след 5 дни.
Напиши му закачлив смс през деня, включващ предизвикателството и наградата за победителя. Нека е нещо палаво, все пак трябва да го стимулираш да победи. Отидете, поръчайте си 2 бири и се насладете на закачки по между ви. Забавно, нали?

11-ти февруари:

Купете си една игра, с която да разнообразите поредната вечер вкъщи. Без значение дали ще се спрете на "Монополи", "Не се сърди човече" или "Сантасе", това ще внесе смях във вечерта ви. Само не превръщайте забавния момент във война! Нека не забравяме с каква цел правим това. Остави го да те бие тази вечер и преглъщай с усмивка всеки път, в който ще се надува като пуяк пред приятелите ви. Ти го обичаааш..! 

Съвет: Ако искаш и тази нощ еротиката да играе главна роля, секс магазините предлагат купища интересни игри за двойки.

12-ти февруари:

Кой мъж не обича сочните, вкусни хамбургери, придружени с пържени картофки и голяма студена бира? Забрави за една вечер диетите, спри да мислиш за калориите, стига с тези зелени треви (кой лъжем, никога тази пуста рукола не ни наяжда) и направи мъжа до теб щастлив. Излезте само двамата и се насладете на по един голям калоричен бургер със солени картофки. Не забравяй и бирата, все пак се опитваме да доставим удоволствие на мъжете до нас. А какво по-голямо удоволствие от това да пиеш със жена си бира и да ядете пържени картофи без да ѝ пука! Мисля, че на следващия ден всички негови приятели ще си мечтаят за жена като теб.

13-ти февруари: 

Само ден преди Свети Валентин. Нима има по-добър момент да му кажеш, че го обичаш? Не е нужно някой да е определил ден, за тези думи. Точно затова нека ние всички напук да кажем "Обичам те" днес, а не на 14-ти! Купи от онези малки, симпатични ръчно правени картички, които са хит в момента и му напиши важните думи вътре. След това скрий картичката в джоба на якето му или в портфейла, за да може да я намери в най-неочаквания момент. Това ще развълнува сърцето и на най-големия дебил.












14-ти февруари:

Ето го и него, дългоочакваният Ден на влюбените! Нашият съвет за днес - остави го на мираа! Много малко са мъжете, които се вълнуват от този ден. Не му се сърди, ако не ти е подарил букет с рози, не ти е купил картичка с обяснения в любов или не те е извел на вечеря в Кемпински. Това далеч не означава, че не те обича. А, ако все пак е решил да те изненада по някакъв романтичен начин, наслади се на момента. Без значение дали е 14-ти февруари или 24-ти юли, никога не забравяй да бъдеш благодарна, че твоето говедо, което ти съсипва нервите ежедневно, го има и те обича макар и да е пропуснал да ти купи бонбони с формата на сърце на Свети Валентин. 

А последният съвет от нас е, поне веднъж седмично да измисляте някакъв жест на любов и нежност, подобен на по-горните. Изключвайте вечер компютрите, спирайте телефона си, излизайте по-често само двамата и говорете, не спирайте да си говорите. Именно това е ключа към вратата на безкрайната любов. 











Няма коментари:

Публикуване на коментар